Closed Polls

Albania: 54 Festivali i Këngës (Semi-Final 1)

54 Festivali i Këngës: Semi-Final 1

Audio Erga Halilaj – Monolog 68
Audio Sigi Bastri – Engjëll i lirë 53
Audio Lujz Ejlli – Pa mbarim 51
Audio Nilsa Hysi – Asaj 47
Audio Teuta Kurti – Në sytë e mi 44
Audio Aslaidin Zaimaj – Merrmë dhe sot 42
Audio Dilan Reka – Buzëqesh 37
Audio Orgesa Zaimi - Një shishe në oqean 35
Audio Adrian Lulgjuraj – Jeto dhe ëndërro 35
Audio Egzon Pireci – Triumf 30
Audio Egert Pano – Mos ik 19
Audio Florent Abrashi –Të ndjek çdo hap 19
Audio Voltan Prodani – Dëgjoje këngën o Atë 19
Audio Kozma Dushi – Një kafe 12
Audio Grupi Simbol – Artiste 11Number of voters: 9
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: ESC 2016: ¡Esta noche arranca el Festivali I Kënges 2015! | ESC+Plus España

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top