Albania: 54 Festivali i Këngës (Final)

54 Festivali i Këngës: Final

Video Eneda Tarifa – Perallë 135
Video Enxhi Nasufi – Infinit 135
Video Besa Krasniqi – Liroje zemrën 94
Video Rezarta Smaja & Klodian Kaçani - Dashuri në përjetësi 90
Video Flaka Krelani – Sje për mua 89
Video Nilsa Hysi – Asaj 86
Video Jozefina Simoni – Një det me ty 80
Video Sigi Bastri – Engjëll i lirë 75
Video Erga Halilaj – Monolog 73
Video Teuta Kurti – Në sytë e mi 62
Video Lindi Islami – Për një mrekulli 38
Video Dilan Reka – Buzëqesh 35
Video Lujz Ejlli – Pa mbarim 27
Video Aslaidin Zaimaj – Merrmë dhe sot 23
Video Adrian Lulgjuraj – Jeto dhe ëndërro 19
Video Kozma Dushi – Një kafe 14
Video Kristi Popa – Ajo çfarë ndjej 10
Video Florent Abrashi –Të ndjek çdo hap 6
Audio Genc Tukiçi – Sa të dashuroj 5
Audio Evans Rama – Flakë 3
Video Egert Pano – Mos ik 3
Video Renis Gjoka – Ato qe s’ti them dotNumber of voters: 19

About Miguel Pons

Seguidor desde pequeño del festival, pero no fue hasta que Sergio Dalma nos represento en Italia cuando me entro verdaderamente la vena eurofan, creador de la web escspain.com y ahora redactor en ESC+Plus España.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*