Albania: 54 Festivali i Këngës (Semi-Final 1)

54 Festivali i Këngës: Semi-Final 1

AudioErga Halilaj – Monolog68
AudioSigi Bastri – Engjëll i lirë53
AudioLujz Ejlli – Pa mbarim51
AudioNilsa Hysi – Asaj47
AudioTeuta Kurti – Në sytë e mi44
AudioAslaidin Zaimaj – Merrmë dhe sot42
AudioDilan Reka – Buzëqesh37
AudioOrgesa Zaimi - Një shishe në oqean35
AudioAdrian Lulgjuraj – Jeto dhe ëndërro35
AudioEgzon Pireci – Triumf30
AudioEgert Pano – Mos ik19
AudioFlorent Abrashi –Të ndjek çdo hap19
AudioVoltan Prodani – Dëgjoje këngën o Atë19
AudioKozma Dushi – Një kafe12
AudioGrupi Simbol – Artiste11Number of voters: 9

About Miguel Pons

Hi, I am Miguel from Castellón (Spain), Eurovision follower since I was a child; I became a huge fan when Serio Dalma represented Spain in Italy. I am the owner of the escspain.com web site and editor of the ESC+Plus.com Spanish version. Graphic design is my other favourite hobby so I develop my skills thorough video edition and graphics on both web-sites.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.